середа, 11 грудня 2013 10:53

Депутату від "Свободи" розбили голову під час розчищення барикад

Народному депутату від ВО "Свобода" Андрію Іллєнку розбили голову під час розчищення барикад в Києві, передає comments.ua.

Лікарі швидкої надали Іллєнку першу медичну допомогу. Про тяжкість отриманої травми поки не йдеться.

"Розбиту Беркутом голову кілька годин тому зашили, боротьба продовжується", - написав Іллєнко у себе на сторінці в Facebook.

 

Очевидці нічних подій у Києві і деякі депутати, зокрема, в соціальних мережах писали, що "Беркут" застосовував сльозогінний газ, знімаючи барикади мітингувальників.

Правоохоронці заявляють про десять постраждалих своїх бійців під час розбирання барикад в Києві. З боку мітингувальників теж є постраждалі, скільки точно - невідомо.

Нагадаємо, сьогодні вночі силовики почали зачистку Майдану і прилеглих вулиць із застосуванням сльозогінного газу. Майдан оточили солдати Внутрішніх військ і "Беркут".

Є постраждалі і затримані.

У міліції Києва повідомили, що правоохоронці на Майдані Незалежності в ніч на середу забезпечують правопорядок для безперешкодного проїзду спецтехніки та роботи комунальників з демонтажу барикад.

Зараз ви читаєте новину «Депутату від "Свободи" розбили голову під час розчищення барикад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути