четвер, 18 травня 2006 13:11

Депутати НСНУ та БЮТ побились на Тернопольщині

У роботі сесії Тернопільської обласної ради оголошено 30-хвилинну перерву у зв"язку із сутичкою, яка виникла між 31-річним депутатом з Блоку Юлії Тимошенко Ігорем Романківим та 52-річним представником блоку "Наша Україна" Володимиром Долинним.

Під час суперечки Романків штовхнув Долинного в плече, а потім скинув його із кафедри, на яку той вийшов. Перерву ініціював голова Тернопільської облдержадміністрації, депутат облради Іван Стойко.

Він запропонував керівниками усіх політичних сил, представлених в облраді зібратися у нього в кабінеті і провести переговори.

- Я закликаю до примирення і виваженості, аби ми вийшли з цієї ситуацією не побитими, а друзями, - сказав Стойко.

Сутичка виникла після того, як депутати з блоку "Наша Україна" зібралися неподалік трибуни, а голова обласного осередку УНП Ярослав Джоджик заявив, що сесію не варто продовжувати, оскільки вона буде нелегітимною, тому що секретаріат та лічильна комісія обрані лише з представників однієї політичної сили, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Депутати НСНУ та БЮТ побились на Тернопольщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути