середа, 02 грудня 2015 08:35

Справи проти Фірташа, новий мер Маріуполя та стрілянина у відповідь на морську блокаду - головні події ночі

Справи проти Фірташа, новий мер Маріуполя та стрілянина у відповідь на морську блокаду - головні події ночі
Фото: wz.lviv.ua

Gazeta.ua пропонує найважливіші події, які сталися в ніч середи, 2 грудня.

1. Національна поліція України розслідує два кримінальних провадження, безпосередньо пов'язаних з Дмитром Фірташем, в рамках одного з них МВС домовилося з США про залучення експертів ФБР до роботи над матеріалами справи. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

2. Так звана влада окупованого Росією Криму заявляє, що не допустить морської блокади півострова. А в разі початку подібної акції прикордонники не будуть "церемонитися" з порушниками і відкриють вогонь на ураження. Про це заявив "перший віце-прем'єр" Криму Михайло Шеремет.

3. Більшістю голосів міським головою Маріуполя був обраний самовисуванець Вадим Бойченко топ-менеджер Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча, що належить компанії Метінвест Ріната Ахметова. Про це повідомляє 0629.

4. У Сирії, недалеко від кордону з Туреччиною, було втрачено зв'язок з двома російськими вертольотами Мі-8. Це сталося в тому ж районі, де звалився підбитий турецькими ВПС Су-24. Про вогневий контакт між вертольотами і повстанцями повідомила низка користувачів соцмереж і арабські ЗМІ.

5. Протягом ночі терористи олбстрілювали позиції сил АТО на Донецькому та Артемівському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків та Мар'їнки. З гранатометів – по Луганському та Зайцевому.

Зараз ви читаєте новину «Справи проти Фірташа, новий мер Маріуполя та стрілянина у відповідь на морську блокаду - головні події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути