середа, 02 грудня 2015 00:48

Два російські вертольоти зникли біля кордону з Туреччиною - ЗМІ

Два російські вертольоти зникли біля кордону з Туреччиною - ЗМІ
Фото: ria.ru

Низка користувачів соцмереж і ЗМІ повідомили про вогневий контакт між вертольотами і повстанцями та втрату зв'язку з двома російськими Мі-8.

Вчора, 1 грудня, низка арабських ЗМІ повідомили про те, що в Сирії, недалеко від кордону з Туреччиною, було втрачено зв'язок з двома російськими вертольотами Мі-8, передає "Росбалт". За деякими даними, це сталося в тому ж районі, де звалився підбитий турецькими ВПС Су-24.

Про те, що в гористому районі сирійської провінції Латакія неподалік від кордону з Туреччиною було втрачено зв'язок з двома російськими вертольотами, повідомляється, зокрема, у Twitter арабського ЗМІ AEJKhalil. Вказуються навіть бортові номери машин: 927 і 930.

Також є повідомлення про свідків, які бачили, як туркменські повстанці (входять до "Сирійської вільної армії" помірної опозиції) відкрили вогонь по двох вертольотам з номерами 930 і 927 на бортах в районі Туркменської гори.

Офіційної інформації з даного приводу поки немає.

Як відомо, у вівторок, 24 листопада, турецькі ВПС збили російський винищувач Су-24, який порушував повітряний простір Туреччини. Бомбардувальник упав у сирійській провінції Латакія, де проживають сирійські турки.

Зараз ви читаєте новину «Два російські вертольоти зникли біля кордону з Туреччиною - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути