середа, 02 грудня 2015 07:33

Бойовики після провального наступу біля Авдіївки збирали загиблих

Бойовики після провального наступу біля Авдіївки збирали загиблих
www.prostir.ua

З 18 години вчорашнього дня і до ранку терористи продовжили вести неприцільні обстріли позицій сил АТО на Донецькому та Артемівському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків та Мар'їнки. З гранатометів – по Луганському та Зайцевому.

"5 разів загарбники вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Широкиному, Новгородському та Гранітному. З використанням 82-мм мінометів - по самому населеному пункту Гранітне.

О 19.10 до опорного пункту сил АТО в районі Авдіївки з напрямку Ясинуватої наблизилася група терористів кількістю 20 осіб і почала стрільбу. Українські військові негайно відкрили вогонь у відповідь. Бій тривав близько 20 хвилин, після чого бойовики, забравши своїх 200-х та 300-х, змушені були тікати з поля бою", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики після провального наступу біля Авдіївки збирали загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути