субота, 06 квітня 2013 02:45

"Навіть Богатирьова поводилася коректніше, ніж неофітка Королевська" – Доній

"Навіть Богатирьова поводилася коректніше, ніж неофітка Королевська" – Доній
Нардеп вважає, що Королевська некультурно себе вела у Раді по відношенню до колишніх союзників. Фото: tyzhden.ua

Позафракційний народний депутат Олесь Доній вважає, що міністра соцполітики Наталію Королевську призначало в Кабмін найвище керівництво, тому не знає, як довго вона залишатиметься на своїй посаді.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи чутки у ЗМІ про можливу відставку Королевської з посади міністра найближчим часом.

"Рішення по залученню Королевської до Кабінету міністрів приймалося, очевидно, на найвищому рівні. Хто її туди лобіював і за які заслуги взяли – мені невідомо. І взагалі, за яким принципом формується Кабмін, я теж не знаю. Нагадаю, що навіть після дуже грубих проколів, як це було, наприклад, у Владислава Каськіва, який перейшов із помаранчевого табору на той бік, він продовжує очолювати Держінвестпроект", – зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщини" проблеми зі складанням партійних списків – нардеп

Він також прокоментував останній скандальний виступ Королевської у сесійній залі Верховної Ради України.

"Мені здається, що це питання рівня культури – як людина себе поводить по відношенню до колишніх своїх союзників. Тим більше, що не союзники змінили свою позицію, а вона її змінила. Навіть Раїса Богатирьова, яка перебувала під різними політичними впливами, а нагадаю, що вона була і в системі Януковича, і в системі Ющенка. То навіть вона поводилася набагато коректніше, ніж неофітка Королевська, яка зовсім нещодавно перейшла під крило Януковича", – підкреслив Доній.

Крім того, опозиціонер наголосив: "Питання політичної перебіжки – це питання політичної етики, а рівень поведінки – це питання ще загальної культури. На жаль, у випадку з Королевською до першої проблеми додалася ще й друга".

Зараз ви читаєте новину «"Навіть Богатирьова поводилася коректніше, ніж неофітка Королевська" – Доній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути