вівторок, 14 січня 2014 00:03

ДАІ забрала водійські права у 100 учасників пробігу до Межигір'я

ДАІ забрала водійські права у 100 учасників пробігу до Межигір'я
Фото: uainfo.org
ДАІ забрала водійські посвідчення вже біля 100 учасників автопробігу до резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" 29 грудня.

"Це переважно жінки та пенсіонери. Вже після автопробігу через кілька днів їх зупиняли даішники під надуманим приводом, просили документи. Забирали таким чином права і говорили: на вас складено рапорт, що ви не зупинилися, коли на "Межигір'я" їхали", - цитує активіста Автомайдану та організатора пробігу до Межигір'я Сергія Кобу Радіо Свобода.

На яскраво-помаранчевий автомобіль самого Коби, який завжди їхав на чолі автоколони, виконавча служба наклала арешт, нібито за не сплачених вчасно штрафів. Також за його словами, автомайдановцам надходять погрози по телефону.

Заступник начальника департаменту ДАІ Володимир Рєзніков заявив, що під час автопробігу в "Межигір'ї" 29 грудня водії масово здійснювали правопорушення, не зупиняючись на вимогу співробітників ДАІ, за результатами чого складено близько 200 рапортів.

Через це ДАІ тимчасово вилучає посвідчення водія та направляє матеріали справ до суду для встановлення міри покарання порушників.
Зараз ви читаєте новину «ДАІ забрала водійські права у 100 учасників пробігу до Межигір'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути