середа, 15 травня 2013 11:46

ДАІ перекриє усі в'їзди до Києва, щоб не пустити людей на акцію опозиції

ДАІ перекриє усі в'їзди до Києва, щоб не пустити людей на акцію опозиції
Фото: ua.korrespondent.ne

Увечері, 17-го травня, напередодні проведення акції опозиції "Вставай, Україно!" в Києві, ДАІ планує перекрити всі дороги до столиці. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков.

"Надходить цікава інформація з областей. У напрямку до Києва всі дороги і республіканські траси, з вечора 17 травня - будуть перекриті нарядами ДАІ. Кожна така" засада "буде реагувати на всі засоби пересування від маленького мікроавтобуса до туристичного великого автобуса. Працює система опізнання, паролів - щоб пропустити ПРавильних трудящих на Київ - мітингувати проти "оскаженілих фашистів" - і не пустити "баламутів", що їдуть на акцію "Вставай, Україно!". А пропустити треба: Полтавська обл - 3000 чол, Сумська 2500, Харківська 3500 .. . Працівники водоканалів, тепломереж, комунальних служб. Куди ж без учителів .. Ось таке єднання трудящих. Влада, незважаючи на всю ліберальну розпущеність нашого соціального протесту - боїться! Прошу в цей топ факти і цифри. Будемо оголювати наміри. Щоб дурь і цинізм кожного було видно. А я просто запрошую: приходьте 18-го травня на Європейську площу у Києві! Не за Юлю чи Яценюка, Луценка чи Кличко - за себе приходьте! ", - написав політик.

Нагадаємо, 18 травня в Києві Партія регіонів буде проводити антифашистський мітинг.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ перекриє усі в'їзди до Києва, щоб не пустити людей на акцію опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути