вівторок, 13 вересня 2011 16:22

Чорновіл похвалився спадом азарівської зарозумілості

Чорновіл похвалився спадом азарівської зарозумілості

Група "Реформи заради майбутнього" має вирішальний вплив у парламенті. Про це під час чату на сайті "Главред" сказав народний депутат, член групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл.

"Те, що тотально зупинена приватизація стратегічних об'єктів, переглянуті деякі нюанси податкового законодавства, припинена і спрямована на поглиблене доопрацювання земельна реформа - у цьому велика заслуга нашої фракції", - сказав депутат.

"Натиснути політично, аргументувати з парламентської трибуни і відстояти свою думку - цей варіант досить ефективний", - сказав Чорновіл, розповідаючи про парламентські методи роботи групи "Реформи заради майбутнього".

Говорячи про бачення колегами з групи шляхів проведення реформ у країні, депутат зазначив, що "є список необхідних реформ, є співпраця з експертними групами, які разом з нашими депутатами вже напрацьовували адекватні тексти законопроектів".

Чорновіл також відзначив, що "самовпевненість уряду останнім часом привела до того, що депутатські проекти взагалі не розглядалися".

"Однак після десятків наступань на граблі, здається, їх зарозумілість починає спадати. Сподіваюся, що у низці реформ, особливо у земельній, наші пропозиції будуть враховані", - підсумував Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл похвалився спадом азарівської зарозумілості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути