пʼятниця, 03 червня 2011 16:39

Чорновіл аплодує Тимошенко за позов проти Фірташа

Чорновіл аплодує Тимошенко за позов проти Фірташа

Тимошенко виводила Путіна з-під удару – Чорновіл

Народний депутат із фракції Партії регіонів Ярослав Сухий вважає позов екс-прем'єра Юлії Тимошенко до американського суду на компанію "РосУкрЕнерго" піаром.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Хай собі хоч якось піариться. З юридичною точки зору це нонсенс. Перспектив у розгляду цієї справи бути не може. Тимошенко це чудово знає і розуміє", - зазначив Сухий.

За його словами, Тимошенко хоче продемонструвати, яка вона "борець за народ", а її за це наче б то хочуть посадити за грати.

У свою чергу депутат Тарас Чорновіл зауважив, що успішність справи залежить від того, які у ній є матеріали.

"Що можна подавати по тому ж розмитненню газу, якщо ми ще при Тимошенко відмовилися звинуватити російський "Газпром" і їхній уряд в участі у цій ситуації? Тимошенко виводила Путіна з-під удару.  Ми влаштовували взаємозалік з Росією за рахунок "РосУкрЕнерго". Була позиція російської сторони, яка мала бути в даному випадку співдоповідачем. Тоді Україна могла вийти на відповідальність тільки на різницю в об'ємах газу. Кардинально змінилася влада, але ні одні, ні другі не хочуть зачепити Путіна", - наголосив він.

"Якби подавав хтось, хто причетний до цієї справи, але не забруднений, можна було б зрозуміти. А тут відбувається переведення стрілок. Враховуючи мою особливу любов до Фірташа, хто б не подавав позов, я буду аплодувати", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл аплодує Тимошенко за позов проти Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути