середа, 28 листопада 2012 22:50

Через закон про референдум може зникнути українська держава - "регіонал"

Через закон про референдум може зникнути українська держава - "регіонал"
Сергій Головатий Фото: day.kiev.ua

Наслідком дії закону "Про всеукраїнський референдум" може бути зникнення української держави.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив депутат Сергій Головатий.

"Треба усвідомити одне — після легалізації головою держави фальсифікату закону про референдуму наслідком може бути знищення незалежної української держави. Бо відповідно до цього закону, на референдум може бути кинути будь-яке питання. Як сказав Медведчук, перше питання — про Митний союз. Митний Союз — це закритий шлях України до Євросоюзу, це однозначно, цен значить шлях в Росію. Замість Конституції сьогодні в Україні дє чинний вже заокн прорефрендум, якйи говорить, що парламент не потрібен, конституція не потрібна", - наголосив він.

"Сьогодні держава, як така, в Україні не існує. Тому що в Україні немає інститутів влади, які би захищали державу Україну, як незалежну, які би забезпечували її демократичність, які би забезпечували дію Конституції", - зазначив він.

Головатий наголосив: "Є кілька ознак. Перша була ознака — білборди Медведчука про те, що головне — це рефрендум. Друга ознака — після виборів немає 300 голосів і на білбордах Медведчука написано: "Страной управляешь ти, а не те, кого ти вибираешь".

"Справа в тому, що інститути, які забезпечують верховенство права не діють: Конституційний суд не діє, прокуратура не приведена у відповідність до європейських стандартів, судової влади в Україні, як незалежного інституту немає, адвокатури немає", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Через закон про референдум може зникнути українська держава - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути