четвер, 22 грудня 2011 18:32

Чечетов вважає Партію регіонів "елітою та сузір'ям особистостей"

Чечетов вважає Партію регіонів "елітою та сузір'ям особистостей"

У фракції Партії регіонів у парламенті зібралися сильні неординарні особистості, люди, які відбулися, у кожного з яких є своя позиція, точка зору.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

На його думку в Партії регіонів представлена ??еліта українського суспільства. "У Партії регіонів 11 Героїв України, 2 олімпійські чемпіони, еліта бізнесу, найсильніші державні топ-менеджери - колишні прем'єр-міністри, обласні керівники, міські голови, представники науки - академіки, професори, доктори", - заявив депутат.

"Чим сильна Партія регіонів? Ні в однієї фракції такого сузір'я особистостей немає, але всі ці особистості вміють грати в командну гру. До того моменту, поки не прийнято рішення з того чи іншого законопроекту, йде дискусія. Але коли рішення прийнято, незалежно від того - ти король бізнесу, король спорту або науки, його треба виконувати", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов пояснив, для кого відкриті двері у Партії регіонів

Відповідаючи на запитання про свою роль у фракції, Чечетов заявив, що він виступає в ролі координатора.

"Зазвичай парламент розглядає близько 100 законопроектів на тиждень. Яка технологія прийняття рішень? Треба визначатися, приймати чи ні законопроект, чи вносити в нього правки. У нас є експертна рада, яку я очолюю як перший заступник голови фракції", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинець: Чечетов - божевільна людина

За його словами, в той час, як експерти готують висновки щодо законопроектів, кожен з депутатів має право висловлювати свою позицію щодо законів.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов вважає Партію регіонів "елітою та сузір'ям особистостей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути