понеділок, 25 липня 2011 08:43

Червоненко потрапив в аварію і травмував спину

Червоненко потрапив в аварію і травмував спину

Начальник департаменту авіації МНС Євген Червоненко потрапив у аварію. Під час тренування на міжнародній гонці Оmnitel 1000 km в литовському місті Паланга в його машині не спрацювали гальма, він з'їхав з траси і вилетів в кювет. Червоненко отримав травму спини, пише Сегодня.

"Відчуваю себе добре. З командою порадились і вирішили, що я буду продовжувати брати участь в гонках", - розповів Червоненко.

Під час кваліфікаційного заїзду українці прийшли четвертими, а в самій гонці на наступний день наша команда фінішувала першою.

"Ми простояли годину через поломку машини. Але змогли випередити суперників", - розповів Червоненко. - Після литовці нам влаштували на березі Балтійського моря невеличке свято. Відзначали перемогу до світанку".

Нагадаємо, Євген Червоненко в минулому професійний автогонщик. У червні 2011 року він разом з Олександром Салюком-старшим брав участь у "Ялта Ралі" на гоночній машині Proton S2000.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко потрапив в аварію і травмував спину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути