вівторок, 19 березня 2013 09:22

Черкаський УДАР пропонує Тулубу довести "покращення" на фактах або піти у відставку

Черкаський УДАР пропонує Тулубу довести "покращення" на фактах або піти у відставку
"Ударівець" обіцяє блокувати сесії Черкаської обласної ради. Фото: прес-служба УДАРу

У черкащан "масові проблеми із зором, бо вони не бачать "покращення", яке наобіцяла влада Януковича та губернатор Черкащини Сергій Тулуб".

Про це заявив заступник голови Черкаської міської організації політичної партії УДАР Дмитро Личко.

"Політична партія УДАР буде жорстко вимагати об'єктивного звіту уряду Януковича-Азарова у Верховній Раді. А також керівництва нашої області. Усі вони не зможуть довести свою компетентність, а малюватимуть лише фіктивні показники виконаної роботи і будуть винити у своїх провалах "папєрєдників". Тому ми ставитимемо питання про відставку Тулуба та його донецької бригади", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах опозиція звинуватила місцевого губернатора у жахливому стані доріг

"Ударівець" нагадав, що днями видання "Коментарі" оприлюднило рейтинг керівників областей за розвитком регіонів у 2012 році. Дані було підготовлено на основі офіційної інформації Держкомстату України.

"У ньому Сергій Тулуб опинився на передостанньому місці. Це ще раз дає можливість зробити висновки про неприпустимість його перебування на своїй посаді. Тулуб розраховував потрапити на підвищення, посісти яке-небудь міністерське крісло. Та, напевно, не зрозумів, що на підвищення потрапляють лише ті очільники, які показують хороші результати своєї роботи. Наприклад екс-губернатор Дніпропетровщини, який і по рейтингах "Коментарів" є серед лідерів, і якого поважає громадськість. Ми у свою чергу, за прикладом наших столичних очільників, блокуватимемо сесії обласної ради. Поки губернатор і голова облради не прозвітуються і не визнають свою провальну роботу", – підкреслив Личко.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський УДАР пропонує Тулубу довести "покращення" на фактах або піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути