середа, 07 квітня 2010 18:12

Черкащину очолив колишній "вугільний" міністр

Черкащину очолив колишній "вугільний" міністр

Сьогодні о 15.30 в сесійному залі Черкаської облдержадміністрації представили нового губернатора Сергія Тулуба, 1953 року. Попереднього Олександра Черевка президент Віктор Янукович звільнив 12 березня цього року, після поїздки на Тарасову гору. Черкащина була без "голови" 25 днів.

"Зараз через закінчення термінів йде звільнення з посад голів обласних адміністрацій. Вам пощастило, порядний чоловік. Ваш земляк. Пройшов від простої людини до міністра і героя України, - звертається до залу віце-перм"р міністр України з питань регіональної політики 61-річний Віктор Миколайович Тихонов. - Ви знаєте позицію Віктора Федоровича, що повинні працювати лише професіонали".

Далі Тихонов коротко розказує про плани, що одним із перших завдань в області треба зробити капітальний ремонт мосту через Дніпро. Згодом зачитує Указ Президента. Зал вибухає аплодисментами. Одними з перших починають аплодувати народний депутат Володимир Олійник і колишній губернатор Вадим Льошенко.

"Збулася моя дитяча мрія, - чітким голосом починає Сергій Тулуб і згадує, що його прадіди й діди родом з Черкащини. - Я радий і щасливий. Будемо разом реалізовувати програму Віктора Януковича "Україна для людей"... Помаранчевої люстрації 2005 року не чекайте. Але доведеться добре працювати. Ми повинні забути хто належить до якої партії. Я готовий протягнути руку всім. Спочатку треба проаналізувати ситуацію з соціально-економічним розвитком області, розробити антикризові заходи. Потім виділити перелік найкричущих питань і знайти рішення".

Сергій Тулуб родом із Донецька. Починав свій шлях у вугільній промисловості. Дійшов до міністра цієї галузі. Є членом Партії Регіонів. Одружений, у нього двоє дітей: дочка Владислава (1976 р.н.) і син Борис (1983 р.н.).

Зараз ви читаєте новину «Черкащину очолив колишній "вугільний" міністр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути