четвер, 19 вересня 2013 08:36

Чечетов: За відсутності єдиного кандидата від опозиції, Янукович "легко й елегантно в'їде на Банкову до 2020"

Чечетов: За відсутності єдиного кандидата від опозиції, Янукович "легко й елегантно в'їде на Банкову до 2020"
Фото: chak.com.ua

Народний депутат України з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов переконаний, що за відсутності єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах у 2015 році, президент України Віктор Янукович без проблем переможе на цих виборах.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Якщо наші політичні опоненти підіграють нам до кінця, і не висунуть єдиного кандидата, я боюся, що не буде такої цікавої виборчої кампанії. Оскільки серйозного конкурента у Віктора Федоровича (Януковича - Ред.) і він легко, елегантно, красиво в'їде в 2015 році в "Білий дім" на Банковій на чергові 5 років до 2020 року для того, щоб виконати свою програму, розраховану на 10 років", - сказав регіонал.

Водночас, народний депутат України з фракції "Батьківщина" Сергій Пашинський розповів, що опозиція висуне на майбутні президентські вибори кілька кандидатів.

"Чому ми повинні позбавити виборців "Батьківщини", "Удару" або "Свободи" проголосувати за свого кандидата? Лідери опозиції публічно заявили, що якщо влада займеться шахрайством і зроблять вибори президента в один тур, тоді доведеться визначатися з одним кандидатом", - зазначив Пашинський.

За його словами, якщо буде два тури, то опозиціонери підтримають того кандидата, який набере більше голосів.

 

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: За відсутності єдиного кандидата від опозиції, Янукович "легко й елегантно в'їде на Банкову до 2020"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути