вівторок, 28 січня 2014 14:30

"Це такий новий вид відпочинку?", - губернатор Черкащини про штурм автомайданівцями будівлі ОДА

"Це такий новий вид відпочинку?", - губернатор Черкащини про штурм автомайданівцями будівлі ОДА
Сергій Тулуб Фото: sled.net.ua

Голова Черкаської обласної адміністрації Сергій Тулуб назвав спробу штурму автомайданівцями та місцевими жителями 26 січня спланованим заходом.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Це була добре спланована акція агресії. Я бачив як це було з самого чатку з першої хвилини заїзду автоколони: 56 автомобілів, двох автобусів. Як організовано ці учасники мирного зібрання вийшли з автомобілів і пішли до входу обласної адміністрації. Йшли не з прапорами чи гаслами, а з кийками, дубинками, озброєні, одягнені. Вишикувалися і пішли на стіни, двері вікна, почали кидати коктейлі молотова, нецензурно виловлюватися. Спокійно я це не сприймаю. Хіба ви можете спокійно сприймати агресію, насилля, вандалізм? Приїхали прогулятися о дванадцятій ночі".

Тулуб розповів, що не зрозумів, чому журналістка Тетяна Чорновол приїхала дивитися місто о дванадцятій ночі:

"Неділя, дванадцята ночі, яка мирна акція? Це спланована агресія і журналісти деякі захотіли бути там учасниками. Цікава інформація, коли Тетяна Чорновол сказала, що приїхала на акцію разом із чоловіком і друзями подивитися як живуть Черкаси. Нічого собі — дивитися на Черкаси, як летять гранати та коктейлі молотова? Я чогось не розумію, це такий новий вид відпочинку?", - заявив Тулуб.

Губернатор зазначив, що справою займається міліція. Він повідомив, що затримано за участі у штурмах обласної адміністрації біля 60 осіб.

 

Зараз ви читаєте новину «"Це такий новий вид відпочинку?", - губернатор Черкащини про штурм автомайданівцями будівлі ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути