понеділок, 30 січня 2012 18:32

"Бютівець": зараз наша партія згуртована як ніколи

"Бютівець": зараз наша партія згуртована як ніколи

Депутат парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про нібито назріваючий конфлікт між заступником лідера партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим та лідером фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрієм Кожем'якіним.

"Ніяких конфліктів ні всередині партії, ні всередині фракції не існує ... Це повна дезінформація з боку влади ... Не маючи реальних підстав послабити партію, влада йде на прямі фальсифікації, придумуючи не існуючі інформаційні приводи", - заявив Павловський.

За його словами, влада намагається "створити ілюзію конфлікту всередині опозиції", оскільки "Батьківщина" є найбільшою опозиційною партією на сьогоднішній день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв запевняє, що розколу між Тимошенко і партією немає

"Але ми не порадуємо такими повідомленнями адміністрацію президента. Партія якраз зараз, як ніколи, згуртована", - підкреслив депутат.

"У партії залишилися тільки ті люди, які здатні витримати тиск, не торгують принципами", - додав Павловський, підкресливши, що всі, хто хотів покинути партію і перекинутися в табір провладних політсил, вже це зробили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тушки" - головний ризик для опозиції - експерт

При цьому він зазначив, що на засіданні фракції, про яке йде мова в інформаційних повідомленнях, дійсно були висловлені певні претензії і зауваження щодо дисципліни члена фракції, лідера Української соціал-демократичної партії (УСДП) Наталії Королевської, яка останні 2 тижні перебувала в зарубіжних відрядженнях і тому не відвідувала засідання фракції. Павловський наголосив, що фракція має право винести попередження депутатам, які порушують фракційну дисципліну, що й було зроблено, і зазначив, що такі попередження були винесені депутатам, які представляли як УСДП, так і "Батьківщину", і партію "Реформи і порядок".

Більше жодних конфліктних або суперечливих ситуацій на тому засіданні фракції не виникало, додав Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" запевняють, що всі важливі рішення як і раніше ухвалює Тимошенко

Раніше газета "Сегодня" поширила інформацію, пославшись на чутки і власні джерела, що між Турчиновим і Кожем'якіним виник конфлікт, "точкою відліку" якого стало засідання фракції 11 січня, на якому було винесено догану Королевській та ще двом депутатам, які були відсутні без поважної причини.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": зараз наша партія згуртована як ніколи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути