середа, 22 серпня 2012 15:38

"Бютівець" заперечує, що опозиція хоче фальсифікувати вибори

"Бютівець" заперечує, що опозиція хоче фальсифікувати вибори
Володимир Бондаренко заперечує, що опозиція планує фальсифікації. Фото: glavcom.ua

Опозиція не планує і не може сфальсифікувати результати парламентських виборів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині кандидат у депутати задобрює виборців халатами

"Зараз "регіонали" використовують всю державну машину. Можуть робити все, що захочуть. У них немає обмежень, тому що у президента кум – прокурор, а влада узурпована. Тому фальсифікації будуть виключно з їхнього боку", - наголосив він.

Говорячи про встановлення камер на виборчих дільницях, політик зауважив, що Партії регіонів потрібен ще один елемент тиску на людей. "Камери придумані не для того, щоб слідкувати за об'єктивністю волевиявлення. У нас передбачений процес відеозйомки моменту входження виборця у приміщення і не більше. Таким чином залякують людей – ми за вами слідкуватимемо, як ви будете голосувати. В руках адміністративної влади, в якої  прокуратура, СБУ та міліція це може стати спеціальним засобом підсилення фальсифікацій. Для об'єктивності потрібно було б фіксувати процес підрахунку голосів. Але це не передбачено. Все розроблено, аби цей процес був таємний. Тому що комісії спотворені, зареєстровано десятки липових партій, які подали туди своїх людей. Вони будуть підібрані Партією регіонів", - пояснив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпропетровську "регіонал" роздавав учням гроші у конвертах

За словами депутата, Партія регіонів скуповує мажоритарників - "так званих незалежних кандидатів", видаючи їм бюджетні кошти. "Бютівець" також розказав, що, крім того, "регіонали" планують завозити людей на виборчі дільниці, які будуть голосувати не за себе.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" заперечує, що опозиція хоче фальсифікувати вибори ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути