вівторок, 28 червня 2016 17:10

Brexit не вплине на санкції проти Росії - Білий дім

  фото: Голос Америки
фото: Голос Америки

Сполучені Штати не очікують, що результати референдуму про членство Великобританії у ЄС, відомого як Brexit, вплинуть на продовження санкцій проти Росії, - заявив в понеділок Ерік Шульц, заступник прес-секретаря Білого дому.

Повідомляє Голос Америки

"З початку кризи в Україні, США, ЄС і G7 тісно співпрацювали з питання вироблення пакету санкцій, які вплинули на російську економіку. Таким чином, у нас таке розуміння, що вони будуть продовжені. Очевидно, однак, що представники США працюватимуть над цим питанням в найближчі тижні і місяці", - сказав представник Білого дому.

Нещодавно повідомлялося: У такі складні моменти для Європи Америка буде ще сильніше підтримувати Україну

Також Шульц нагадав про те, що в травні цього року лідери країн "Великої сімки" зобов'язалися зберігати санкції, поки Росія не почне виконувати Мінські угоди про врегулювання збройного конфлікту на сході України.

Він також підкреслив, що президент Росії Володимир Путін повинен вибрати, яким шляхом буде розвиватися ситуація навколо санкцій.

"Він може продовжувати рухатися цим шляхом, який завдав шкоди російській економіці. Економіка Росії вже скоротилася приблизно на одну шосту. Це прямий результат впливу цілої низки факторів, але важко ігнорувати ефект цих санкцій", - зазначив Шульц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рішення ЄС щодо продовження санкцій проти РФ очікується сьогодні

Зараз ви читаєте новину «Brexit не вплине на санкції проти Росії - Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути