вівторок, 23 липня 2013 11:46

Брат Тягнибока - найслабший депутат Львівщини

Брат Тягнибока - найслабший депутат Львівщини
Андрій Тягнибок, брат лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока. Фото: glagol.in.ua

Найслабшим народним депутатом-мажоритарником на Львівщині є Андрій Тягнибок, брат лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока.

Як повідомили Gazeta.ua у Львівському обласному осередку Комітету Виборців України, про його діяльність на окрузі відомо мало. Він обраний від міста Старий Самбір та Старосамбірського району.
"Разом з тим, чи не єдиний округ – де все ще висить агітація за Андрія Тягнибока, - повідомила Оксана Дащаківська, виконавчий директор обласного осередку Комітету.

"Якщо б довелося формувати топ-три найактивніших на Львівщині, то це були б Ірина Сех, Ярослав Дубневич, Олег Канівець. Серед найменш активних - Андрій Тягнибок, Василь Пазиняк", - , - сказала Дащаківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов скасував зустріч з лідерами опозиційних фракцій

Також в Комітеті повідомили, що в Андрія Тягнибока дуже мало зареєстрованих законопроектів – лише 4, до розроблення яких він долучився. Мало виступів. Є кілька пропусків.
Інші львівські "свободівці" відзначилися більшою активністю. У Юрія Михальчишина - 13 законодавчих ініціатив, Ірини Фаріон - 15, в Ірини Сех - 47. Але вони не стосуються округу, а є загальноукраїнськими.

"Юрій Михальчишин на окрузі, особливо в Пустомитівському районі, помітний менше. Більше працює у Львові, - продовжує Дащаківська. - Серед його обіцянок під час виборчої кампанії – створення у Верховній Раді надзвичайної слідчої комісії для розслідування фактів всіх резонансних земельних скандалів у Пустомитівському районі (Район під Львовом, де земля дорога, - Gazeta.ua)".

Зараз ви читаєте новину «Брат Тягнибока - найслабший депутат Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути