четвер, 20 вересня 2012 13:13

Бондаренко розказав, якими провокаціями проти нього займається Пабат

"Бютівець" Володимир Бондаренко називає провокацією розповсюджені листівки із його зображенням та написом: "В рамках моєї депутатської діяльності, відбувається видача матеріальної допомоги для малозабезпечених та незахищених верств населення". Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головними порушниками виборчого законодавства на Херсонщині є чиновники — КВУ

"Спочатку було повідомлено мої телефони: "Прохання дзвонити ввечері, бо вдень я зайнятий". Почався телефонний тероризм. Ми пояснювали людям, в чому справа. Коли ця хвиля минула, з'явилася друга – клеїли повідомлення про мою зустріч із виборцями у п'ятьох-шістьох місцях одночасно. Звичайно, мене там не було. А оце вже третя", - зазначив депутат.

Автор: Facebook Володимира Ар'єва
 

Говорячи про наступну провокацію, Бондаренко зауважив: "Враховуючи те, що я багато років займаюся допомогою інвалідам, дітям, які хворі на церебральний параліч, вони пишуть: "Я давно займаюся проблемою інвалідів, тому приїжджайте із своїми хворими дітьми за матеріальною допомогою". Це вже переходить всі можливі межі. Цим займається Олександр Пабат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: Побиття "бютівського" агітатора — справа рук Луцького

За словами політика, таких провокацій буде одинадцять. "Будуть обклеювати скло і двері автомобілів ніби-то моїми агітками. Потім – шумові ефекти вночі під виглядом моєї агітації. Вони тероризують людей. Слава Богу, я не в перше обираюся в цьому окрузі, тому всі розуміють, хто і що робить. Я нікому не платив гроші, аби мене обрали, не плачу і платити не збираюся", - наголосив Бондаренко.

Він також розповів, що паралельно із такими діями люди Пабата збираються самі роздавати виборцям гроші.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко розказав, якими провокаціями проти нього займається Пабат ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути