середа, 19 вересня 2012 15:03

Турчинов: Побиття "бютівського" агітатора — справа рук Луцького

Турчинов: Побиття "бютівського" агітатора — справа рук Луцького
Олександр Турчинов: В Україні відбуваються масові напади на опозицію. Фото: liga.net

На території України відбуваються масові напади представників влади на опозиційних активістів. Зокрема, вчора в Солом'янському районі міста Києва було знищено вісім опозиційних наметів ВО "Батьківщина".

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов.

"Була жорствоко побила дівчина, агітатор, яка працювала в цих наметах. Це робили люди, які не приховували від кого вони прийшли — від представника Партії регіонів — Луцького (Максима - Gazeta.ua). І зрозуміло, чому міліція не блокувала, не заважала цим бандитським зухвалим діям", - повідомив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада почала прямий терор "Батьківщини" - Турчинов

Також він додав, що аналогічна ситуація спостерігається у всіх регіонах України.

"Терор відбувається не тільки в Києві — він відбувається по всіх країні. В Ізмаїлі спалили машину головного редактора нашої опозиційної газети Ірини Золотарьової. Білгород-Дністровський — жорстоко побили двох активістів нашого округу і спалили машину депутата місцевої ради", - зазначив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: 40 фальшивих партій будуть формувати 90% дільничних комісій

Крім того, на його думку влада має прямий зв'язок з даними порушеннями. "Це відбувається на очах влади, яка і є замовником цих терористичних дій. Все це відбувається на фоні сотень кримінальних справ, порушених проти наших кандидатів в народні депутати", - уточнив керівник центрального виборчого штабу Об'єднаної опозиції.

Турчинов додав, що люди відмовляються працювати "нашими спостерігачами, членами комісії, пояснюючи це тим, що їх звільнять з роботи".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Побиття "бютівського" агітатора — справа рук Луцького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути