середа, 12 травня 2010 11:39

Бондаренко порадив Могильову краще працювати на Троєщині та Борщагівці

Бондаренко порадив Могильову краще працювати на Троєщині та Борщагівці

Бютівець Володимир Бондаренко вважає, що міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову потрібно посилити роботу патрулів на околицях Києва, а не відправляти туди опозицію.

Так Бондаренко відреагував на учорашню заяву міністра, який запропонував виділити на околиці Києва велике поле для мітингів опозиції.

"Я би попросив Могильова на околицях Києва, наприклад, на Боршагіцвці та Троєщині посилити патрулювання, щоб менше там били людей. От йому треба працювати більше не на Печерську, де на кожному кроці повно міліціонерів, а у тих районах, де живе переважна більшість простих киян і так само в районних та обласних містечках", - сказав Бондаренко у коментарі Gazeta.ua.

Бондаренко також розповів, що міліціонери свідомо не пускали на мітинг опозиції автобуси з мітингувальниками.

"Конституція чітко визначає права громадян на вільне пересування територією України. А Могильов на кожному перехресті створював спеціальні кордони, які під виглядом технічних вимог практично блокували в'їзд до столиції організованих груп людей, які їхали на ці заходи", - зазначив Бондаренко.

"Практично по всій Україна були спеціально проведені профілактичні заходи, де людей шантажували тим, що відберуть ліцензії. Мовляв, не зможеш випускати траспорт на лінії, якщо люди проїдуть в Київ. Оце дії Могильова", - заявив бютівець.

Він назвав заходи української міліції московською практикою. Мовляв, таким чином діяли у Росії - "хапали опозиціонерів пачками то біля однієї станції метро, то біля іншої".

Нагадаємо, що учора Могильов заявив: "А взагалі я б виділив для мітингів яке-небудь велике поле на околиці Києва, де ніхто нікому не заважає. І там кричіть, скільки хочете, як в Гайд-парку в Лондоні. Туди прийдуть ті, кого цікавлять ваші ідеї, будете нарощувати прихильників, не перешкоджаючи життю інших".

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко порадив Могильову краще працювати на Троєщині та Борщагівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути