понеділок, 25 травня 2009 10:47

Богословська пішла від Януковича

Богословська пішла від Януковича

Член Партії регіонів Інна Богословська заявила про свій вихід з партії та намір балотуватися на посаду президента.

Про це йдеться в її заяві, поширеній прес-службою в понеділок.

"Я приймаю відповідальне рішення: я виходжу з Партії регіонів і оголошую про свій намір перемогти на президентських виборах 2010 року в Україні. Я розпочинаю боротьбу, щоб стати президентом України з метою забезпечити державі роботу, порядок і віру", - йдеться в заяві.

"Питання: "Хто винен?" – питання вчорашнього дня. президентські вибори 2010 року повинні дати відповідь на питання: "Що робити?" Саме стратегічні питання зовнішньої і внутрішньої політики, безпеки, прав і свобод громадян мають входити до сфери відповідальності президента", - вважає Богословська.

Вона наголосила, що стратегія розвитку України створена і обґрунтована її командою ще чотири роки тому. Минулі роки лише довели правильність Плану розвитку країни та необхідність його втілення в життя.

"Державний нейтралітет і гарантії безпеки, розвиток внутрішнього ринку і національного виробництва, ставка на освіту та активну соціальну політику – ось лише деякі цілі моєї програми, які є надзвичайно актуальними для нашої країни", - зазначила Богословська.

Вона вважає, що "криза змушує нас сконцентруватися на трьох цінностях: робота, порядок і віра".

"Активна участь держави у забезпеченні зайнятості населення, державні гарантії гідної зарплати кожного, хто готовий працювати, підвищення продуктивності праці та створення нових робочих місць під державні замовлення – першочергові завдання нової влади", - зазначила Богословська.

"Домогтися відповідальності влади за зловживання і корупцію – головне завдання нового Президента України при наведенні порядку в державі. Безпека людини, невідворотність покарання злочинців – головна мета. Повний бюджет, чистота і благоустрій будинків та шляхів – прямий результат наведення порядку в країні", - вважає вона.

"Суспільству і державі необхідно повернути віру в себе, у власні сили, у здатність України самостійно обирати свій шлях і свою долю. Нам необхідно повернути віру в те, що виборці дійсно вирішують долю країни. Нам необхідно допомогти всім, хто цього хоче, знайти віру в Бога і вічні цінності", - заявила Богословська.

Інна Богословська була в ПР одним із найгостріших критиків дій уряду і прем"єрки Тимошенко. У своїх виступах в Раді чи на засіданні РНБО вона неодноразово виступала проти політики, яку проводить діючий Кабмін в "газовій" сфері.

Богословська також вимагала порушити кримінальну справу проти Тимошенко.

Українська правда, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Богословська пішла від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути