пʼятниця, 31 жовтня 2014 14:28

"Блок Порошенка" підтримає прем'єра Яценюка за однієї умови

"Блок Порошенка" підтримає прем'єра Яценюка за однієї умови
Фото: obozrevatel.com

Партія "Блок Петра Порошенко" підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка на пост прем'єр-міністра України, запропоновану президентом Петром Порошенко за умови погодження плану спільної діяльності.

"Партія" Блок Петра Порошенко "підтримає кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду прем'єр-міністра нового коаліційного уряду за умови детального узгодження плану спільної діяльності", - йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті партії.

Згідно з інформацією, на засідання також були делеговані представники для переговорної групи зі створення коаліції - Юрій Луценко, Володимир Гройсман та Віталій Ковальчук.

"За попередніми даними, фракція "Блок Петра Порошенко" вже становить 150 депутатів. Це 132 кандидата, обрані в загальнодержавному та одномандатних округах, а також 18 самовисуванців, яких партія підтримала на виборах", - йдеться в повідомленні.

Як повідомило джерело Інтерфакс-Україна, члени політичної сили розглядають питання обрання голови фракції. Присутнім запропоновано кандидатуру одного з лідерів партії Юрія Луценка. Також на зустрічі розглядається питання створення робочої групи на коаліційних переговорах, а також робочої групи, яка займатиметься підготовкою першого засідання Верховної Ради.

Наразі зустріч триває.

Зараз ви читаєте новину «"Блок Порошенка" підтримає прем'єра Яценюка за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути