четвер, 29 квітня 2010 15:26

Більшість українців в опозиції до Януковича - Кармазін

Більшість українців в опозиції до Януковича - Кармазін

Народний депутат із фракції НУ-НС Юрій Кармазін вважає звернення президента України Віктора Януковича до народу пшиком. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Зараз більшість населення України знаходиться в опозиції до Януковича. Тому мені цікаво, хто залишився задоволений від ратифікації угоди по флоту? Це ті, хто віддав Україну в сферу впливу російській державі, і, звичайно, Росія. Чи можу я, автор частини 7 ст. 17 Конституції бути задоволеним прийняттям бездарно укладеної угоди про здачу нашої території на користь олігархів?! Очевидно, що ні", - зазначив Кармазін.

Депутат припускає, що президент повністю відрізаний від інформації. "Він протягом двох місяців не приймає уповноваженого Верховної Ради Ніну Карпачову, про що свідчить її заява в пресі. Це означає, що Янукович не хоче чути не тільки свій народ, а й навіть його представників. Карпачова хіба опозиція? Вона донедавна буда в його фракції", - підкреслив він.

Кармазін обурений тим, що коаліція не розглядала проект бюджету на поточний рік за повною процедурою.

"Коли приймали бюджет, опозиція пішла з зал. Я залишився, кричав: "Дайте задати питання". Але мені не дозволили. Хто скасував закон про статус народного депутата, згідно з яким у мене є право вносити в закони поправки?

Чому сьогодні моє конституційне право потоптане Януковичами, Азаровими і іншими?! А в бюджет заклали колосальні корупційні міни: забрали ПДВ на 5 років вперед, надали переваги рішенням уряду над законодавством. Там стільки лазівок, що страшно сказати", - додав "нашоукраїнець".

Зараз ви читаєте новину «Більшість українців в опозиції до Януковича - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути