понеділок, 22 квітня 2013 16:36

Білборди з закликами "Звільнимо область від донецьких окупантів" розвісили у Черкасах

Білборди з закликами "Звільнимо область від донецьких окупантів" розвісили у Черкасах
За словами Полякова, губернатор під час акції "Вставай, Україно!" у Черкасах готується перевершити харківський варіант. Фото: provce.ck.ua

Сьогодні виписали з лікарні київського юриста Віктора Смалія, якого побили невідомі на мітингу у Черкасах 6 квітня.

"Жодного розслідування черкаська міліція не проводила, – каже голова уманського осередку партії "Фронт змін" Максим Поляков. – Начальник черкаської міліції двічі несудимий Валерій Дерновий усім своїм виглядом показує, що він і не збирається нікого шукати. Не буде ж Партія регіонів саджати до в'язниці найнятих нею бойовиків".

Уже зараз черкаські опозиціонери готуються до нових провокацій влади.

"На 25 квітня у Черкасах заплановано акцію "Вставай, Україно!". Приїдуть усі лідери опозиції – Олег Тягнибок, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк. Голова облдержадміністрації Сергій Тулуб готується перевершити харківський варіант, – упевнений Поляков. – Він знає, що народну ненависть до нього можна порівняти лише з ненавистю до фашистів і до окупантів. Знає і боїться. А тому готує своїх бойовиків до чергових провокацій. Але ніякі автобуси, тролейбуси чи бойовики не зупинять марш Об'єднаної опозиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаська влада переводить стрілки антисемітизму на опозиціонерів

У свою чергу місцеві опозиціонери вивісили у місті білборди з написом: "Звільнимо Черкащину від донецьких окупантів".

"Газети писали, що Сергій Тулуб привіз і працевлаштував на Черкащині 160-180 своїх земляків із Донеччини. Вважаю таку політику окупаційною", – каже координатор Об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

Нагадаємо, 6 квітня на мітингу в Черкасах невідомі молодики побили юриста Віктора Смалія та вдягалися у футболки з антисемітськими закликами "Бий жидів!". Черкаська міліція нікого не затримала. Начальник Соснівського РВ УМВС Руслан Висоцький сказав, що міліції знадобиться два місяці, щоб встановити особи антисемітів і довести справу до суду.

Зараз ви читаєте новину «Білборди з закликами "Звільнимо область від донецьких окупантів" розвісили у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути