понеділок, 27 січня 2014 15:07

"Беркуту" пообіцяли по 15 тисяч доларів за перемогу, а офіцерам — квартири" — Олексій Гриценко

"Беркуту" пообіцяли по 15 тисяч доларів за перемогу, а офіцерам — квартири" — Олексій Гриценко
Фото: argumentua.com

Кожному "беркуту" пообіцяли по 15 тисяч доларів за перемогу, а офіцерам — квартири. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів активіст Автомайдану Олексій Гриценко.

"Беркут" заряджений іти до кінця. Не розуміють, що люди теж стоятимуть до кінця. "Беркут" ще жодного разу повноцінно зброю не застосовував, лише тримав у руках на навчаннях. В Україні є багато людей, які воювали по-справжньому. Чи здадуться вони? Навряд. Кожному "беркутівцю" пообіцяли по 15 тисяч доларів за перемогу, а офіцерам - квартири. Ми бачили, як один із підполковників підписував заяву на квартиру в житловий комплекс "Серебряный бриз" на Дніпровській Набережній", - відмічає Олексій.

Гриценко-молодший також нагадав, що багато машин кістяку автомайданівців тепер пошкоджені.

"У моїй срібній Honda Accord 2008  року розбите бокове скло, заднє. Покоцана з усіх боків, спущене колесо. Бив "Беркут" на з'їзді з Південного мосту на Лівому березі Дніпра. За кермом був мій друг Юра. Пригальмував біля їхнього автобусу і одразу отримав удар по колесу, пробили шину. Юра - по газах, і поки проїжджав, кілька "беркутів" мовчки били машину з усіх боків кийками. Вони були на ПАЗі, тому доганяти не стали. Це була 2-а рота київського "Беркуту". Моя машина давно в їхніх базах. Прапорів на ній не було, лише маленький в салоні", - зізнався активіст.

Зараз ви читаєте новину «"Беркуту" пообіцяли по 15 тисяч доларів за перемогу, а офіцерам — квартири" — Олексій Гриценко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути