вівторок, 26 березня 2013 19:21

Березовський обговорював з другом можливість самогубства - Бі-бі-сі

Березовський обговорював з другом можливість самогубства - Бі-бі-сі
Фото: AFP

Незадовго до смерті Борис Березовський говорив про можливість самогубства, розповів британській телерадіокорпорації Бі-бі-сі один з його близьких друзів. За словами неназваного співрозмовника Бі-бі-сі, тоді він не сприйняв ці слова серйозно.

Друг Березовського також підтвердив, що той останнім часом приймав антидепресанти.

Експерти продовжують обстеження будинку, де помер Борис Березовський. Оточення навколо будинку залишиться до тих пір, поки криміналісти не завершать роботу.

Тіло Березовського вивезено з будинку вночі в неділю, проте, де воно знаходиться зараз, не повідомляється.

Раніше у вівторок було проведено офіційне опізнання тіла Березовського.

Російський підприємець Борис Березовський з 2000 року перебував в еміграції у Великобританії, проживав у Лондоні. У Росії бізнесмен обвинувачувався в численних злочинах і був заочно засуджений до тюремного ув'язнення.

23 березня ввечері стало відомо про те, що Березовський помер. Його тіло виявив співробітник з обслуговуючого персоналу. Він відкрив замкнену зсередини ванну кімнату в будинку Березовського і виявив його нібито лежалачого на підлозі. Викликані співробітником лікарі швидкої допомоги констатували смерть.

Скотланд Ярд у вівторок опублікував офіційні результати розтину тіла Бориса Березовського - фахівці не виявили ознак насильницької смерті, все вказує на те, що бізнесмен повісився.

Процедура дізнання у справі про смерть Березовського у Великобританії призначена на 28 березня, повідомили в Управлінні поліції, що займається веденням цієї справи. Дізнання почнеться в 09:15 за місцевим часом (11:15 За Києвом) в коронерскому суді в місті Віндзор графства Беркшир.

Зараз ви читаєте новину «Березовський обговорював з другом можливість самогубства - Бі-бі-сі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути