понеділок, 15 жовтня 2012 10:58

"Батьківщина" проведе з'їзд у закритому режимі - Кличку готові "віддати" 26 округів

"Батьківщина" проведе з'їзд у закритому режимі - Кличку готові "віддати" 26 округів
Фото: podrobnosti.ua

Об'єднана опозиція розпочала з'їзд щодо зняття частини своїх кандидатів-мажоритарників на користь інших опозиційних сил.

Про це повідомляє коресподент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко пропонує "абсолютно нереальний" обмін - "свободівець"

З'їзд розпочався із запізненням і проходить у закритому форматі. Після початку його о 10 годині, ще під'їжджали нардепи та делегати. Зокрема, після 10 приїхав Борис Тарасюк, Анатолій Гриценко, нардеп-"бютівець" Андрій Шевченко.

Також на подвір'я заїхав рейнжровер Олександра Турчинова. Кандидат від опозиції нардеп Володимир Ар'єв на з'їзд не пішов, натомість ходить навколо штабу та щось оглядає.

"Я вчора зробила заяву щодо зняття кандидатів по Києву. Це пряма провокація тому, що перекручені рейтинги", - сказала перед початком з'їзду "нунсівка" та кандидат від Об'єднаної опозиції Ксенія Ляпіна.

Ще один з делегатів зауважив, що це "суто технічний з'їзд, тому він пройде швидко".

"Коли є два слабких кандидата від "УДАРу" та опозиції, немає сенсу зніматися. Комусь із них треба перемагати третього", - сказав Микола Зверєв, депутат Чернігівської облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узгодження опозиційних кандидатів між партіями не буде - політолог

На цьому з'їзді ВО "Батьківщина" має юридично оформити зняття частини своїх кандидатів на користь кандидатів під партії "УДАР", яка 14 жовтня зняла своїх кандидатів на користь "Батьківщини" в 26 мажоритарних округах. Сьогодні "Батьківщина" має ухвалити рішення про зняття своїх кандидатів на користь "УДАРу" у 26 округах, а не 22, як пропонувала партія "УДАР".

За деякою інформацією, право голосу на з'їзді мають тільки кандидати від "Батьківщини", а усіх мажоритарників попросили вийти із зали.

На перехресті біля штабу Об'єднаної опозиції стоять 8 міліціонерів. Багато автівок заїжджають одразу на подвір'я. Один з кандидатів приїхав на Бентлі, хто саме - поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" проведе з'їзд у закритому режимі - Кличку готові "віддати" 26 округів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути