понеділок, 11 березня 2013 17:47

Баганець сумнівається, що в Донецькій прокуратурі шукають на нього компромат

Баганець сумнівається, що в Донецькій прокуратурі шукають на нього компромат
За словами адвоката, у нього немає відомостей про вказівку шукати на нього компромат. Фото: vgolos.com.ua

Колишній прокурор Донецької області, адвокат Юрія Луценка Олексій Баганець не вірить, що бригада слідчих із Генпрокуратури приїхала в Донецьк шукати на нього компромат.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Про пошук на мене компромату під час цієї перевірки мені відомо тільки зі ЗМІ, - говорить він. - Про те, що в Донецьку прокуратуру повинна виїхати бригада з Генеральної прокуратури України нібито для надання практичної допомоги новопризначеному прокурору Донеччини - мені відомо. Тому що мені колишні підопічні повідомляли. Мовляв, що дійсно генпрокурор при представленні нового керівника області начебто критикував діяльність як колишнього прокурора, так і його заступників. Він висловився у тому плані, що вони направлять бригаду як для проведення перевірки причин, чому така ситуація, так і для надання практичної допомоги новопризначеному прокурору".

За словами адвоката, у нього немає відомостей про вказівку шукати на нього компромат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На адвоката Луценка шукають компромат у Донецькій прокуратурі - ЗМІ

"У цьому виступі генпрокурор не посилався на моє прізвище, не давав нікому ніякої команди. Бо мені про це повідомили б. Тому про те, що цей виїзд пов'язаний із тим, що шукатимуть на мене компромат - мені про це невідомо і доказів про це в мене немає", - зазначив Баганець.

Він також додав, що й сам "мало у це вірить".

"Адже після мого звільнення з посади прокурора Донецької області вже пройшло 7 років. Та й після мене там було, здається, вже п'ять прокурорів. Тому ще шукати там мої якісь недоліки в роботі після діяльності вже кількох інших прокурорів - це мало ймовірно. Відразу після мого звільнення такі вказівки чи пошуки начебто були. Це десь у 2006-07 роках, але потім ніяких недоліків серйозних з мого боку в роботі не знайшли, жодного компромату не виявили. Тому я в це мало вірю, але виключати цього теж не можу", - підкреслив захисник Луценка.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що в обласній прокуратурі Донецька проводиться масштабна перевірка слідчими Генпрокуратури, яка нібито пов'язана з пошуком компромату на екс-прокурора Донеччини Олексія Баганця.

Зараз ви читаєте новину «Баганець сумнівається, що в Донецькій прокуратурі шукають на нього компромат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути