пʼятниця, 14 грудня 2012 11:58

Азаров запросив опозицію на переговори

Азаров запросив опозицію на переговори
Фото: novostiua.net

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що запросив опозицію до переговорів щодо розвитку країни.

Про це він сказав на засіданні Кабміну у п'ятницю, "Українська правда".

"Вчора я офіційно запросив опозицію до переговорів щодо принципових питань порядку денного розвитку країни у дуже непростих умовах. Я запропонував неупереджено, конструктивно, виходячи виключно з національних інтересів, проаналізувати питання покращення умов нашого членства у СОТ, ставлення до Митного союзу, співпрацю з МВФ. І знайти компроміси в цих питаннях за однієї умови – компроміс має бути в інтересах України. Без популізму і галасу", - сказав Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів, де ПР зможе знайти компроміси зі "Свободою"

Він повторив, що, на його думку, у Верховній Рада у четвер "після досить важких і неоднозначних дебатів намітився дуже важливий компроміс".

"Верховна Рада продемонструвала, що може приймати змістовні конструктивні рішення, які спрямовані на забезпечення стабільності і розвитку держави. Переконаний: відповідальність перед народом України дозволить цей компроміс закріпити і продовжити подальшу роботу. Ми зробимо для цього все необхідне", - сказав Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

Водночас він наголосив, що за перші 2 дні роботи Верховної Ради "намітилася неприйнятна тенденція вирішувати питання у силовий спосіб".

"Декілька разів дебати переходили у фізичне, навіть агресивне протистояння, що неприпустимо для законодавчого органу цивілізованої країни. Невже комусь може сподобатися, що в новинах всіх телеканалів світу через це Україна поставала в негарному світлі?", - запитав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров запросив опозицію на переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути