пʼятниця, 10 січня 2014 05:19

Азаров вважає, що 2014 буде роком стабільності та розвитку

Азаров вважає, що 2014 буде роком стабільності та розвитку
Фото: ipress.ua

Україна має необхідні кошти і ресурси для стабільності і розвитку в 2014 році у разі консолідації суспільства, упевнений прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"У нас є все, щоб 2014-й став роком стабільності та розвитку. За умови консолідації суспільства саме на таких цілях 2014 рік роком стабільних цін, сталого валютного курсу, поступального підвищення зарплат і пенсій, а також усіх доплат бюджетникам за якість і обсяг роботи", - сказав він, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у четвер.

На переконання прем'єра, 2014-й має стати переломним роком. "Або ми безповоротно станемо на шлях кардинальної модернізації економіки, або потонемо у внутрішньополітичних суперечках", - прогнозує Азаров.

Він також констатував, що економіка, яка спирається на промисловість, де в багатьох секторах близько 75 % обладнання фізично і морально зношене, "не має ніякої перспективи в глобальній конкуренції". "Перед цим фактом будь-які політичні амбіції - особисті, партійні та ін - потрібно відкласти заради загальнонаціональної перспективи", - підкреслив він.

Крім того, прем'єр зазначив, що розроблений проект держбюджету-2014 "максимально зважений, реалістичний, створений для народу України".

"Наступного тижня буквально кожен член Кабінету міністрів повинен присвятити в першу чергу роботі з народними депутатами, з комітетами Верховної Ради і парламентськими фракціями, щоб донести наше переконання: розроблений урядом бюджет - це головна запорука фінансової стабільності та економічного розвитку в 2014 році", - підсумував Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вважає, що 2014 буде роком стабільності та розвитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути