понеділок, 21 червня 2010 10:24

Азаров розкритикував Податковий кодекс від Катеринука

Азаров розкритикував Податковий кодекс від Катеринука

Прем"єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що варіант проекту Податкового кодексу, запропонований народним депутатом від фракції НУНС Миколою Катеринчуком, відрізняється від урядового тим, що в ньому не враховано особливості нинішньої економічної ситуації.

Про це прем"єр-міністр заявив в ефірі телеканалу "1+1" в неділю.

Азаров наголосив, що основна робота над проектом Податкового кодексу, запропонованим урядом, велася ще в 2006-2007 році "групою фахівців", в яку зокрема входив і Катеринчук.

"Ця група створила основу кодексу. Потім Микола Катеринчук багато в чому використав напрацювання того проекту, який був підготовлений в 2007 році, але що не зробив Катеринчук головного, і що ми зробили вже зараз - до кодексу були внесені (урядом) ті зміни, які витікали з сьогоднішньої економічної ситуації. Тому наш кодекс повинен був передбачати серйозне зниження податкового тиску - те, на що могли не йти в 2006 і 2007 роках", - заявив Азаров.

Він також запевнив, що у поєднанні з урядовим проектом Бюджетного кодексу, Податковий кодекс вирішує питання перерозподілу ресурсів з центрального на місцеві рівні.

Зокрема, позитивом, на думку Азарова, є те, що місцеві ради кожної області, міста, мають право надавати пільги по стягуванню податку на прибуток, що сприятиме залученню Катеринчук інвестицій і розвитку конкуренції у виробництві.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Азаров розкритикував Податковий кодекс від Катеринука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути