четвер, 21 листопада 2013 10:49

Азаров пообіцяв "реалістичний" бюджет на наступний рік

Азаров пообіцяв "реалістичний" бюджет на наступний рік
Микола Азаров. Фото: job-sbu.org

Уряд України в четвер розгляне питання корекції прогнозних макропоказників на 2014 рік, щоб підготувати максимально збалансований проект державного бюджету.

Про це повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у Києві в четвер.

"Оприлюднені Держстатом відомості свідчать, що ми повинні скоректувати макроекономічні показники з урахуванням підготовки проекту бюджету на наступний рік", - сказав він.

"Ми повинні визначити абсолютно реалістичні показники бюджету 2014 року, і ввійти в новий рік із затвердженим фінансовим планом держави, оскільки збалансований бюджет є визначальним інструментом виправлення економічної ситуації", - підкреслив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" закликали владу припинити бавитись у кон'юнктурну політику

Нагадаємо, Кабмін 14 вересня вніс до парламенту початковий варіант проекту держбюджету на 2014 рік, проте через декілька днів він був повернутий уряду. Перший заступник голови адміністрації президента України Ірина Акімова повідомила , що Кабінет міністрів тоді схвалив проект держбюджету- 2014 з дефіцитом 2,7 % ВВП , прогнозуючи зростання економіки на 3% і інфляцію 8%.

Дефляція за 10 місяців склала 0,2 %. Азаров напередодні оцінив падіння ВВП за підсумками 10 місяців 2013 року в 0,6 %, хоча і висловив надію, що за підсумками року країна вийде на нульовий показник.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв "реалістичний" бюджет на наступний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути