понеділок, 22 жовтня 2012 11:13

Азаров піарив Партію регіонів під час візиту до "Охматдиту"

Азаров піарив Партію регіонів під час візиту до "Охматдиту"
Микола Азаров. Фото: lifedon.com.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров разом із віце-прем'єр-міністром із гуманітарних питань - міністром охорони здоров'я Раїсою Богатирьовою оглянули будівництво нового корпусу дитячої лікарні "Охмадит".

"Ми, Партія регіонів, вперше в законі про вибори закріпили представництво регіонів, тобто округів. Якщо раніше Верховна Рада була безлика, бо там були представлені лише партії, регіони не були представлені, то тепер кожен регіон країни буде представлений своїм депутатом. Якого депутата люди виберуть, так він і буде представляти їхні інтереси. Виберуть доброго депутата - значить він добре відстоюватиме інтереси, так чи ні?", - запитав Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не підписуватиме угоду про демократичну коаліцію до виборів

При цьому, він зауважив, що не варто помилятися в виборі і додав: "Відмітьте, я ні за кого не агітую, так чи ні? Я просто кажу людям, що вони не повинні помилитися", - дивлячись на журналістів сказав прем'єр. Окрім того, Азаров каже, що в країні багато балакучих людей, аніж "людей справи". "Якби у нас цих базік було менше, то країну давно вже не можна було пізнати, згодні? А так базікали, базікали, базікали і добазікались. Треба працювати", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція домовилася ділити не портфелі, а зобов'язання - Яценюк

У четвер президент України Віктор Янукович сказав під час засідання Комітету з економічних реформ, що відправив Азарова у відпустку на час виборів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров піарив Партію регіонів під час візиту до "Охматдиту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути