вівторок, 04 лютого 2014 16:13

Азаров, Клюєв і Арбузов підготували собі прихисток - політолог

Азаров, Клюєв і Арбузов підготували собі прихисток - політолог
фото: kp.ua

Подвійне громадянство суперечить законодавству України. Проблематично і цинічно, що ці вимоги порушують найвищі посадові особи в державі. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Першої рейтингової системи Михайло Басараб.

"Те, що Микола Азаров, Андрій Клюєв та Сергій Арбузов заздалегідь отримали паспорти громадян Австрії , свідчить про те, що не були впевнені в своєму політичному майбутньому. Напевне, передбачали розвиток подій, який сьогодні спостерігаємо на вулицях України. Давно розуміли, до чого може призвести їхня діяльність на керівних посадах. Тому підготували собі такий запасний прихисток, майданчик", - зауважив він.

На думку Басараба, проти цих українських посадовців можуть застосувати санкції.

"Коли говоримо про санкції громадян Австрії Азарова, Арбузова і Клюєва, то можемо побачити безпрецедентні рішення. Можуть застосувати вибіркові санкції — і політичні, й економічні. Дивлячись на те, що вони накоїли в Україні, може бути клопотання про позбавлення їх громадянства Австрії", - наголосив експерт.

Нагадаємо, сьогодні співголова групи "Зелених" і "Європейського вільного альянсу" у Європарламенті Ребекка Гармс під час виступу у Страсбурзі заявила, що чинний в.о прем'єр-міністра Сергій Арбузов, глава Адміністрації президента Андрій Клюєв і колишній глава уряду Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії. Закликала ЄС запровадити санкції проти них, бо відповідають за застосування насильства проти учасників мирних акцій протесту в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Азаров, Клюєв і Арбузов підготували собі прихисток - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути