середа, 30 січня 2013 17:42

Азаров готує скасування "спрощенки" для підприємців - "Спільна справа"

Азаров готує скасування "спрощенки" для підприємців - "Спільна справа"
Олександр Данилюк: Азаров вирішуватиме бюджетні проблеми за рахунок підприємців. Фото: gazetavv.com

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців в рамках заходів з подолання бюджетного дефіциту, що виник вже на початку 2013-го року. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров відзвітував: держпрограма розвитку економіки готова і проходить стадію обговорення

За його словами, на засіданні Кабінету Міністрів України 29-го січня такі пропозиції вже були озвучені керівником Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва Михайлом Бродським.

"Заяви Миколи Азарова про те, що він боїться отримати в результаті такого скасування новий Податковий Майдан, є не більше, ніж спробою уникнути відповідальності за прийняття такого рішення та протести, які неминуче стануться в результаті, - пояснив Данилюк. - Микола Янович не знає інших методів вирішення бюджетних проблем, крім скорочення соціальних витрат і посилення податкового тиску на малий та середній бізнес. Тож він не бачить у ліквідації "спрощенки" ніякої альтернативи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров побачив фундамент для розвитку економіки

Також лідер руху "Спільна справа" повідомив, що для популяризації цієї ідеї Партією регіонів готується потужна піар-кампанія, в якій будуть задіяні псевдопредпрінімательскіе організації, які також будуть закликати до скасування спрощеної системи оподаткування. Серед таких організацій Данилюк назвав Всеукраїнське об'єднання роботодавців легкої промисловості. Основним лейтмотивом кампанії, за словами координатора руху, буде боротьба за вітчизняного виробника одягу, який нібито страждає від конкуренції з продавцями імпортної продукції.

Зараз ви читаєте новину «Азаров готує скасування "спрощенки" для підприємців - "Спільна справа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути