неділя, 19 січня 2014 13:04

"Автомайдан" закликав Народне Віче самостійно назвати ім'я лідера спротиву

"Автомайдан" закликав Народне Віче самостійно назвати ім'я лідера спротиву
Фото: radiosvoboda.org

Один з лідерів "Автомайдану" Дмитро Булатов виступив на майдані Незалежності зі зверненням до євромайданівців та опозиції. У своїй промові він звернувся до Майдану з проханням назвати єдиного лідера, який би взяв на себе відповідальність за громадський рух Євро- та Автомайдану.

"22 листопада у нас вкрали надію, 30 листопада на Майдані пролилася кров, а 3 дні тому вкрали свободу та згвалтували Конституцію. Прийняли закон про заборону Авто- та Євромайдану. Заборонити протестувати всім вільним людям. Ми не хочемо бути рабами, ми готові піти в останній бій. Я звертаюся до лідерів опозиції: панове, нещодавно ми закликали вас визначитись з єдиним кандидатом та об'єднати сили навколо нього. Ми досі не почули відповіді, але зараз це вже неактуально, зрозуміло, що у 2015 році бандитська влада просто призначить нам того ж зека на другий строк. Нам не потрібен кандидат, нам негайно потрібен лідер опору. Це вже не протести, не танці на площі, а громадський спротив", - сказав Булатов.

Люди підтримали слова активіста аплодисментами і ствердними вигуками, скандуючи "Лідера! Лідера!".

"Шановні опозиціонери, у нас немає більше часу. Сьогодні останній шанс зібратися тут на Майдані і захистити себе. Нам потрібен лідер, який візьме на себе відповідальність і сьогодні, зараз поведе нас до перемоги і поверне вкрадені права і свободу, поверне надію на нормальне життя. Нам потрібне ім'я. Майдан, ми просимо вас назвати ім'я. Наші автомобілі заправлені, стоять на Європейській площі і ми чекаємо на відповідь", - завершив свій виступ Булатов.

 

Зараз ви читаєте новину «"Автомайдан" закликав Народне Віче самостійно назвати ім'я лідера спротиву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути