вівторок, 07 грудня 2010 16:25

Яворівський назвав критика опозиції примітивним

Яворівський назвав критика опозиції примітивним

Народний депутат із фракції БЮТ Володимир Яворівський вважає, що перший віце-спікер Адам Мартинюк продемонстрував політичну примітивність.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву заступника Володимира Литвина про те, що опозиція в Україні псує імідж України.

"Адам Іванович не з того боку зайшов. Я розумію, що він належить до сегменту цієї влади, підспівує і підігрує їй. Але такому досвідченому парламентарю, як він, не гоже робити таких заяв. Тому що опозиція ніколи не псує імідж держави. Вона псує імідж поганої влади. Про це треба говорити. Сьогодні опозицію можна називати роздробленою. Але вона існує, показала, що не є самотньою і чисто парламентським продуктом. Тобто замкнутою під куполом групкою людей, яка дзьобає владу, намагаючись її контролювати", - зазначив депутат.

Депутат також переконаний, що влада не хоче чути опозицію.

"Майдан-2 або Місто волі, як його охрестили, показало, що в суспільстві існує колосальна опозиція до дій влади. Зібралося 50 тисяч людей. 22 січня вийде набагато більше людей. Тому що до того часу буде прийнятий кульгавий пенсійний закон, а також бюджет", - зауважив "бютівець".

"Влада абсолютно безпорадна. Нещодавно Янукович дуже справедливо обмовився, що "сила у нас есть, а вот мозгов маловато". Влада не знає, що робити. Тому сліпо і бездарно виконує все те, що їй скаже МВФ", - додав парламентар.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк назвав недостатньо ефективною роботу опозиції. Вважає, що вона псує імідж України.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський назвав критика опозиції примітивним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути