середа, 30 липня 2014 15:54

Аваков пропонує забирати майно у спонсорів тероризму

Аваков пропонує забирати майно у спонсорів тероризму
tsn.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про розробку санкцій проти тих осіб, які підтримують тероризм.

Про це йдеться на сторінці Авакова у Facebook.

"За дорученням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, разом з міністром юстиції Павлом Петренком провели перше засідання урядового Комітету щодо застосування санкцій до осіб, що підтримують та фінансують тероризм.

Питання про введення санкцій проти осіб, які спонсорують тероризм, організовували так званий референдум 16 травня та осіб які сприяли відділенню Криму є  зараз одним з перших на порядку денному щодо забезпечення Національної безпеки України", - написав міністр.

Серед санкцій, які пропонує Аваков по відношенню до таких осіб є: арешт та конфіскація майна і грошових коштів фізичних і юридичних осіб спонсорів тероризму; оголошення в міжнародний розшук українських та іноземних громадян, які скоїли злочини проти України і надання таким чином іноземним громадянам-спонсорам тероризму статусу "персони нон грата" у країнах цивілізованого світу; притягнення до кримінальної відповідальності всіх посадових осіб органів державної влади та депутатів рад усіх рівнів, причетних до спроби розколу України і спонсоруванні таких дій.

"МВС пропонує доповнити статті Кримінального Кодексу, які карають за злочини пов'язані з тероризмом, посяганням на територіальну цілісність і національну безпеку України, диверсії, державну зраду і шпигунством таким видом покарання - як конфіскація майна і грошових коштів", - повідомив Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Аваков пропонує забирати майно у спонсорів тероризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути