вівторок, 18 листопада 2014 10:54

Ярема перетворився на Пшонку і працевлаштовує людей Януковича - ЗМІ
3

Віталій Ярема, котрий використовував Майдан для трансформації з відставного міліціонера в генерального прокурора, перетворився на Пшонку куди швидше, ніж Пшонка перетворився на самого себе.

Про це в блозі "Української правди" написав журналіст Сергій Іванов.

"10 днів пройшло з моменту публікації мною кричуще очевидних фактів, що свідчать про грубі фальсифікації, допущені конкретними членами конкретних виборчих комісій, в ході парламентських виборів. Публікуючи матеріали, я попросив генпрокурора та міністра внутрішніх справ вважати мою публікацію повідомленням про злочин. Реакція була тільки від відомства Авакова. Втім, чого ще я міг очікувати від відомства, яке великодушно простило всіх - від вбивць Сотні до мажоритарних акціонерів ЗАТ "ЛНР-ДНР"", - написав Іванов.

Журналіст повідомив, що Ярема в відкриту починає працевлаштовувати на державні посади людей Януковича, говорячи про призначення на посаду начальника управління процесуального керівництва митника Орлова з інформативною кличкою "Вова-транзит".

"За даними мого джерела в прокуратурі Луганської області, пан Орлов був фігурантом сумної історії, пов'язаної з повальним хабарництвом на Луганській митниці. У його відношенні співробітниками спецслужб проводились спецзаходи, проте швидкий поїзд "Луганськ-Київ" і заступництво представників "Сім'ї" допомогли йому уникнути затримання. Якщо оперативні документи розробки групи Орлова випадково не згоріли в луганському СБУ, то при бажанні всі ці події цілком реально відновити", - заявив Іванов.

Також за повідомленням журналіста, з "дружнього колективу рабів" Януковича не тільки Орлов удостоївся настільки високої довіри з боку Яреми. Посада першого заступника генпрокурора - начальника головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, зайняв Микола Герасимюк, до квітня поточного року працював заступником державної виконавчої служби у відомстві Лавриновича.

"Не можу згадати про ще одну пшонківсько-яремівську креатуру - прокурора Києва Юлдашева, який під час Майдану працював заступником прокурора Луганської області та, вже повірте мені, займався чим завгодно, але тільки не захистом інтересів держави. У всякому разі, ніхто з сепаратистів в період перебування Юлдашева в "луганському засланні" не постраждав. Юлдашев також є суб'єктом закону України "Про очищення влади" і так само, як його колеги, впевнено кладе на закон свій прокурорський прилад", - зазначив Іванов.

Журналіст заявляє, що справжнім піком неслави для Яреми став день, коли він, вступивши в злочинну змову з суддями Верховного суду України, скоїв замах на закон про люстрацію - з таким трудом прийнятий нормативний акт, який життєво необхідний Україні.

"Схоже, Ярема, а також щиро зневажувані усім українським народом представники Феміди не зовсім усвідомлюють, що саме очікує їх у разі зриву люстраційного процесу. Тому я, як добропорядний громадянин, вважаю себе зобов'язаним нагадати про це болісному процесі примусового пробудження громадянської свідомості.

Звучить як погроза? Значить ви все вірно зрозуміли", - написав блогер.

Зараз ви читаєте новину «Ярема перетворився на Пшонку і працевлаштовує людей Януковича - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути