середа, 26 грудня 2012 15:53

Арбузова видалили з рейтингу "Люди року-2012"

Арбузова видалили з рейтингу "Люди року-2012"
Хтось накрутив голосів за Сергія Арбузова та Миколу Азарова. Фото: uainfo.censor.net.ua

Після аналізу динаміки голосування по всіх номінантах редакція "ЛІГАБізнесІнформ" видалила кандидатури першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, а також активіста і власника сайту "Дорожній контроль" Ростислава Шапошникова з рейтингу "Люди року-2012" за версією читачів видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дискримінаційна ціна на газ продовжує "душити" розвиток нашої економіки" - Азаров

Як зазначає редакція, масштаб маніпуляції голосуванням за цих номінантів не дозволяє встановити достовірні результати. Ще один учасник рейтингу – режисер фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Михайло Іллєнко – втрачає 1315 накручених голосів "за", але залишається у списку. Анульовано також 1060 голосів "за" кандидатуру Прем'єр-міністра Азарова. Стосовно інших кандидатів аномальних стрибків голосування, які могли б вплинути на фінальний результат, не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арбузов прийшов до уряду реально керувати процесом"

"Ми навмисно не ставили серйозний захист від "накрутки" голосів, оскільки його можна обійти: для цього існує безліч методів і сервісів – платних і безкоштовних. Однак ми уважно відстежували всі аномалії. На момент видалення з рейтингу кандидатура Шапошникова займала перше місце – 7254 голосів "за" і 4790 "проти", Арбузов йшов другим – 6209 "за" і 6741 "проти". Але в достовірності цих результатів виникли сумніви, які підтвердилися після перевірки", – повідомили у виданні.

Зараз ви читаєте новину «Арбузова видалили з рейтингу "Люди року-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути