четвер, 06 травня 2010 22:08

Януковичу не гарантують парад без дощу

Януковичу не гарантують парад без дощу

До параду на День перемоги, 9 травня, не розганятимуть хмари над Києвом.

Про це сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Кузьмук.

"Я добре знаю цю проблематику, тому скажу, що на все воля Божа. Інші засоби неефективні. Не знаю, чи вдасться забезпечити добру погоду, але хороший настрій українцям гарантований", - сказав він.

Кузьмука обурили заяви деяких істориків про те, що у світі закінчення Другої світової війни вважається днем скорботи, а лише у країнах пострадянського простору його святкують.

"У всьому світі, у тому числі США і Франції, святкують перемогу. То як ми можемо не вшанувати тих, хто переміг, хто не повернувся? Святкування цього ювілею передбачає не лише парад. Приведені у порядок пам'ятники, де будуть покладені квіти. Будуть зустрічі з ветеранами. Апофеозом цього дійства є військовий парад", - зазначив нардеп.

За словами Кузьмука, на параді буде представлена раритетна техніка. Що стосується техніки ЗСУ, то вона не нова.

"Вироблена у кінці 70-80-х років. Україна отримала нову техніку у спадок від Радянського Союзу. За 19 років ми мали у півтора рази оновити її. Наше озброєння має достатній запас експлуатації. Мова йде про модернізацію і створення нових зразків техніки. Ще не пізно", - переконаний "регіонал".

На його думку, головне завдання Збройних Сил - зберегти у боєздатному стані те озброєння, яке у них є, оскільки всі гроші у 2010 році будуть спрямовані на вирішення соціальних питань військових.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Януковичу не гарантують парад без дощу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути