пʼятниця, 30 квітня 2010 00:59

Парад транслюватимуть із чотирьох міст

9 травня в ефірі "Першого національного телеканалу" транслюватимуть військові паради з центральних вулиць Києва, Одеси, Керчі й Севастополя. Почнуть о 9.00.

Головною подією стане хода військових колон столичним Хрещатиком. Паради в інших містах покажуть під час прямих включень. До 13.00 в різних куточках країни працюватимуть майданчики "Першого національного". Ведучі спілкуватимуться з ветеранами війни та відомими людьми. Також покажуть репортажі з Росії та Білорусі.

Із 14.00 до 15.00 в ефірі Першого національного транслюватимуть документальний фільм про фронт 1943-го, знятий за листами фронтовика. Потім — хроніку про паради Перемоги в Україні за час незалежності. Журналісти "Новин" відзняли сюжети про святкування річниці в країнах антигітлерівської коаліції.

Другу половину дня телеканал присвятить концерту на майдані Незалежності. Там виступатимуть зірки української, російської та білоруської естради. Із 21.30 до 23.00 центр уваги переміститься на концертний майданчик "Арена" на пл. Бессарабській у Києві. Сучасні співаки виконуватимуть пісні воєнних років. О 22.00 концерт перерве святковий салют.

Із 4 по 9 травня телеканал щодня показуватиме документальні та художні фільми на військову тематику. По буднях о 14.30 — про історію спорудження київських мостів, таємниці столичної Лисої гори, де розташовані оборонні споруди, невідомі факти про секретні тунелі під Дніпром. Із 3 травня щодня о 16.35 показуватимуть п"ятисерійний художній фільм "Варіант Омега" про радянських розвідників у Таллінні.

Зараз ви читаєте новину «Парад транслюватимуть із чотирьох міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути