пʼятниця, 27 грудня 2013 13:06

Януковича не можна купити, його можна "взяти напрокат" - посол США про угоди з Путіним

Януковича не можна купити, його можна "взяти напрокат" - посол США про угоди з Путіним
Фото: texty.org.ua

Договір з Кремлем хоча і встановлює контроль над українським президентом Віктором Януковичем, однак залишає певний простір для маневру, оскільки він публічно не давав обіцянок вступити в Митний союз. Про це пише "The Wall Street Journal".

"Коли Янукович підморгнув Путіну під час підписання угоди про економічну допомогу в розмірі 20 мільярдів доларів - на кращих умовах, ніж Москва публічно пропонувала раніше, - було схоже на те, що Янукович виграв цей гамбіт", - йдеться в статті.

"Не думаю, що Януковича можна купити. Його, ймовірно, можна "взяти напрокат", але він завжди буде прагнути до нової угоди", - цитує видання колишнього посла США в Україні Стівена Пайфера.

Як відомо, Росія погодилася надати Україні 15-мільярдний кредит і знизити ціну на газ. Президент РФ Володимир Путін аргументував своє рішення "бажанням допомогти братньому народу у важкий час".

Зараз ви читаєте новину «Януковича не можна купити, його можна "взяти напрокат" - посол США про угоди з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути