вівторок, 26 квітня 2011 16:45

Янукович брехав, коли надував блакитні кульки опозиції - Вітренко

Янукович брехав, коли надував блакитні кульки опозиції - Вітренко

Президент України Віктор Янукович є "маріонеткою у руках Заходу, який обдурив український народ", пустивши на територію України іноземні військові підрозділи.

Про це заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Наталя Вітренко.

Зокрема, коментуючи відповідний указ глави держави, Вітренко зазначила, що вона розцінює цей документ "як зраду інтересів нашого народу".

"Наш народ і 17 березня 1991 року, і 1 грудня того ж року підтримав Декларацію про державний суверенітет України. Вона має вищий юридичний статус. У 9 статті цієї декларації вказано, що Україна - позаблокова країна. Як наслідок, жодних сповзань у НАТО, жодних НАТОвських навчань на території позаблокової країни України не має бути", - вважає політик.

Разом з тим, вона наголосила, що Янукович - це "маріонетка".

"Янукович - маріонетка у руках Заходу. Він обдурив наш народ, коли два роки тому був в опозиції і кульки блакитні надував. Зараз уся його підла диявольська сутність вилізла назовні. Ось чому він підписав цей указ", - підкреслила Вітренко.

Водночас, на думку лідерки ПСПУ, справжніми взірцями антиНАТОвської політики є три політичні діячі: лідер Лівії Муаммар Каддафі, колишній голова Державної ради Куби Фідель Кастро та колишній віце-спікер Держдуми Росії Сергій Бабурін. Всіх трьох нагороджено відзнакою ПСПУ - "Боєць антиНАТОвського опору".

Нагадаємо, сьогодні центральний комітет Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ), очолюваної Наталією Вітренко, одноголосним рішенням нагородив лідера Лівійської Джамахірії Муаммара Каддафі знаком "Боєць антиНАТОвського опору".

Раніше глава держави Віктор Янукович підписав указ про допуск іноземних військових в Україну для навчань та направив на розгляд парламенту відповідний законопроект.

Зараз ви читаєте новину «Янукович брехав, коли надував блакитні кульки опозиції - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути