понеділок, 14 березня 2011 12:52

Вітренко розповіла про непристойність Ніколаєнка

Вітренко розповіла про непристойність Ніколаєнка

"Українська демократична лівиця" не вела переговори із лідером Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Наталією Вітренко щодо об'єднання в одну партію.

Вітренко зауважила, що не бачить перспективи проводити перемовини із "лівицею".

"Я не можу вести переговори з тим, що є непізнаним політичним об'єктом. Мені взагалі не зрозуміло, навіщо вони об'єднуються. В 2009 році ліві підписали угоду і створили Блок лівих сил на чолі із Петром Симоненком. Туди увійшли партії "Справедливість", СДПУ(о), комуністи та Союз лівих сил. Вони його оприлюднили і пішли в коаліцію. Цей блок офіційно не заявив про припинення свого існування. Як тоді СДПУ(о) та "Справедливість" будуть входити до інших об'єднань? Для мене це не зрозуміло. Політично це непристойно та брудно. Так не роблять. Це як в житті: якщо ти хочеш вийти заміж за іншого, для початку розлучися. Цікаво, що їх представники на місцях це розуміють", - наголосила лідер прогресивних соціалістів.

За її словами, "лівиця" - це щось незрозуміле і неприємне.

"Я розумію, коли об'єднуються заради досягнення поставленої мети. Наприклад, заради висунення одного кандидата в президенти від лівих, щоб не було розпорошення голосів. Під що вони об'єднуються – я не знаю. Під євронаціоналізм, як сказав Станіслав Ніколаєнко? Так його та олігархічний капіталізм вже будує Симоненко", - зазначила політик.

Нагадаємо, п'ять українських лівих партій до осені планують об'єднатися. Таке рішення було прийнято в суботу на форумі українських демократичних лівих сил. Там були присутні керівники та представники партій "Народна влада", СДПУ, СДПУ(о), "Справедливість", Українська селянська демократична партія.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко розповіла про непристойність Ніколаєнка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути