понеділок, 19 вересня 2011 12:31

Янукович, Симоненко і Литвин вбивають нас - Вітренко

Янукович, Симоненко і Литвин вбивають нас - Вітренко

Президент Віктор Янукович разом із Партією регіонів, Компартією і Блоком Литвина вбиває український народ своєю пенсійною реформою.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії (ПСПУ) Наталія Вітренко.

"Ми категорично проти пенсійної реформи. Ми виступаємо проти політики соціального геноциду, яку проводить влада в Україні", - зазначила Вітренко.

Вона запевнила, що зі свого боку прогресивні соціалісти роблять все можливе, щоб об'єднатися з однодумцями, які проти такої політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітренко пояснила, чому комуністи брудні і загребущі

"Ми вважаємо, що це вбивство нашого народу. Ось, що робить Янукович, що роблять Партія регіонів, КПУ і Блок Литвина, які і в коаліційному уряді разом працюють, і в парламенті знаходяться в більшості", - підкреслила політик.

За її словами, ПСПУ покладає всю відповідальність з приводу "політики соціального геноциду" на всіх вищезазначених можновладців.

"І пенсійна реформа, і позбавлення пільг, і зростання цін - це все є складовими елементами їхньої політики", - підсумувала Вітренко.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович підписав закон "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи".

Як відомо, закон був прийнятий Верховною Радою 8 липня 2011 року. За його прийняття проголосували 248 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович, Симоненко і Литвин вбивають нас - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути